Egy valódi történet - Autó lízing casco (Egyoldalú szerződésmódosítás)

Cimkék:  Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatEgyoldalú szerződésmódosításPlacz JózsefJó hírnév (?) megsértéseManipulálás a hozamszámlálóval (LETILTVA)

 

"Mint sokan mások én is CHF hitelre vettem autót.  A kötelező casco biztosításom az eredeti szerződés szerint 85045Ft amit ha osztom 12-vel havi 7096Ft a törlesztésemet havi 240.2CHF-ben határozták meg.  Az akkori árfolyam: 165.77 Ft-volt. Csakhogy az árfolyam ugye igen nagymértékben változott ha visszaszámolok akkor most a havi cascom 10314Ft-ra jön ki.

 

A kérdésem hogy lehet hogy egy fix éves casco díj mitől lett CHF változó és mitöl emelkedett meg amikor a casco egy a CHF-töl teljessen különálló szolgátatás Ft-ban lett meghatározva.  Érdemes volna utána járni mert igen sok autóst érint és sok bank biztosító jogtalan haszonhoz jut ezálltal.  Én K&H Bank és Biztosításnál vagyok.   A banktól több eltérő magyarázatot kaptam pl. "a biztosítási díj a magasabb kamatban realizálódik".  De az én szerződésemben fix havi Ft-ban meghatározott díj szerepel.

 

Üdv. Büki Miklós 2626 Nagymaros Halász 10."

 

--------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!