DEMONSTRÁCIÓ

UTCAI DEMONSTRÁCIÓ BEJELENTÉSE

 

Egyszemélyes utcai demonstrációt fogok folytatni az alább részletezett témában mely több százezer fogyasztót érintő problémával kapcsolatos.

 

A demonstráció tárgya:

 

Az ING Biztosító Zrt. által folytatott fogyasztói megkárosítás nyilvánosságra hozatala.  Nevezetesen, az ING Biztosító úgy a II. fokú, valamint a Kúria jogerős ítélete ellenére minden felelősségrevonás nélkül tovább folytatja a fogyasztók megkárosítását.

 

A demonstráció helye:  Az ING Biztosító Zrt. székháza. (1068 Budapest Dózsa G. út 84. B. ép.)

A demonstráció ideje:  2013. október 29-én reggel 10 órakkor.

 

Részletes információ a http://biztositobank.hu/ honlapon megtalálható.

 

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésüket, én bárkivel - bárhol - bármikor (akár a hatóság bármely serve) szívesen állok rendelkezésükre.

 

Várom megtisztelő megkeresésüket.

 

Tisztelettel:

Placz József

(30) 415-4919

E-mail: placz@t-email.hu 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu