AZ NN (ING) BIZTOSÍTÓ LETAGADJA AZ ISIN AZONOSÍTÓ LÉTEZÉSÉT

Egy valóban megtörtént "rémtörténet"

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

 

 

Az NN (ING) Biztosító öntörvényesen és önhatalmilag letagadja az ISIN azonosító létezését annak ellenére, hogy úgy a hazai, valamint a nemzetközi pénz- és tőkepiaci jogszabályok megkövetelik azt, hogy bárhol a világon forgalmazott befektetési jegyek ISIN azonosítóval legyenek ellátva.  A pénzintézet nyilatkozata alapján reá a nemzetközi pénz- és tőkepiaci jogszabályok nem vonatkoznak.

 

E törvényellenes cselekedetét annak ellenére teszi, hogy maga a Holland anyacég az általa forgalmazott eszközalapok ISIN azonosítóit nyilvánosságra hozza.

 

ISIN KÓD JOGI MEGHATÁROZÁSA 

 

„Az ISIN (International Securities Identification Number) = nemzetközi értékpapírkód) azonosító az értékpapírok egyedi azonosítását lehetővé tevő egyedi kód, amely az értékpapír kötelező alaki eleme

 

Forrás: https://www.keler.hu/Szolgáltatások/Kódkiadás/ISIN%20kód/

 

A kezdettől (2004) 2014 december 31-ig az NN (ING) Biztosító az általa kezelt összes eszközalapjait kizárólagosan ISIN azonosítóval látta el és azonosította.  Továbbá, a Holland anyacég által kezelt összes eszközalap ISIN azonosítóval van ellátva.  (lásd az alábbi táblázat adatait)

 

HOLLAND ANYACÉG ÁLTAL NYILVÁNTARTOTT ISIN AZONOSÍTÓK - (2018-12-31)

 

Az NN (ING) Biztosító hírleveleinek utolsó oldalán „az ISIN kódot szükséges beírni” az azonosításhoz. (ISIN-RA UTALÁS (HÍRLEVÉL UTOLSÓ OLDALA)

 

Az NN (ING) Biztosító 2019. április 30-a utáni hírlevelek utolsó oldaláról eltűntette az ISIN azonosítóra, valamint a Holland anyacég által elérhető és tetölthető eszközalaptájékoztatók publikált hivatkozásait.  A fenti pontok kivizsgálása pénz- és tőkepiaci szakemberek felelőssége, mely előbb, utóbb meg fog történni..

 

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

---------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.  A cikkben a témával kapcsolatosan bizonyítékok (hírlevelek, eszközalaptájékoztatók, hozaminformációk, stb.) eredeti és hiteles formában megtekinthetőek.  Ha bárkinek bármilyen kérdése van, vagy bővebb információra lenne szüksége, én természetesen bárhol – bármikor és bárkivel megosztom az összes rendelkezésre álló információkat. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu