Az NN Biztosító (ING Biztosító) Zrt. bírságolás elleni védelmet kap a PSZÁF-tól névrokoni kapcsolata alapján

A PSZÁF honlapján a Hatóság nyilvánosságra hozza az általa szabálysértésekért pénzbírsággal súlytott pénzintézeteket.

 

Feltűnő, hogy az NN Biztosító (ING) ugyanabban az időszakban (2011. 01. 01 és 2013. 09. 30 között)  csak 6 alkalommal szabtak ki pénzbírságot, amíg más, hozzá hasonló pénzintézetekre több mint 30-40-50-100-szor.

 

Mi ennek a magyarázata?

PSZÁF PÉNZBÍRSÁGOK

AEGON

41

 

ALLIANZ

113

 

AXA

76

 

CIB

125

 

ERSTE

117

 

FHB

12

 

GENERALI

54

 

GROUPAMA

70

 

ING - NN

6

 

MKB

22

 

OTP

67

 

RAIFFEISEN

32

 

UNICREDIT

23

 

UNIQA

39

 

VOLKSBANK

16

 

2011. 01. 01-TŐL 2013. 09. 30-IG

 

Forrás: http://www.pszaf.hu/bal_menu/hatarozatok/hatarozatok_keresese

 

Az tény, hogy az NN Biztosító (ING) Zrt. vezérigazgató-helyettese Dr. Borza Gábor, és a PSZÁF főosztályvezető-helyettese Borzáné Dr. Okos Erika névrokonok.

 

Az is egyértelmű, hogy csak én több alkalommal terjesztettem elő a PSZÁF-hoz kivizsgálási kérelmet az NN Biztosító (ING) jogellenes cselekedeteinek a kivizsgálására, és annak kivitelezése MINDEN ESETBEN eredmény nélkül lezárult A PSZÁF-hoz én kérelmekkel fordultam a névrokoni kapcsolat "összeférhetetlenség" kivizsgálása ügyében, és természetesen a PSZÁF igazgatósága mindent helyben talált. 

 

Több értesítést a kivizsgálások megszűntetéséről Dr. Borza Gábor, az NN Biztosító (ING) vezérigazgató-helyettese névrokona, Borzáné Dr. Okos Erika főosztályvezető-helyettes aláírásával kaptam meg.  (Kissé feltűnő - jogos aggodalom!)

 

Levelezések:

 

Kérelem a PSZÁF Elnökéhez (Dr. Szász Károly) a "Borzáné, Dr. Okos Erika" (PSZÁF), és "Dr. Borza Gábor" (ING) vezérigazgató helyettese rokoni kapcsolatának a kivizsgálására 2013. 05. 24

PSZÁF válasza a "Borzáné, Dr. Okos Erika" (PSZÁF) és "Dr. Borza Gábor" ING vezérigazgató helyettese rokoni kapcsolatáról 2013. 05. 29

Levél Dr. Soltész Judit Részére "Borzáné Dr. Okos Erika" (PSZÁF) és "Dr. Borza Gábor" (ING) vezérigazgató helyettese rokoni kapcsolatáról 2013. 06. 03 

PSZÁF válasza a "Borzáné, Dr. Okos Erika" (PSZÁF) és "Dr. Borza Gábor" ING vezérigazgató helyettese rokoni kapcsolatáról 2013. 06. 11 

 

2013 márciusában maga a PSZÁF "razziát hirdetett" a pénzintézetek "egyoldalú szerződésmódosításának alkalmazásának a felderítésére", és idáig természetesen a PSZÁF az NN Biztosítónál (ING) mindent rendben talált.  http://www.hitelinfo.biz/hitel-betet/marciustol-razziazik-a-pszaf

 

A PSZÁF kérésére még 2013 februárjában a Fővárosi Ítélőtábla II fokú jogerős ítéletét rendelkezésére bocsátottam.  (ITÉLET (GYIMESI) II FOKÚ 2012. 05. 22Mi a magyarázat arra, hogy minden bizonyíték ellenére a PSZÁF nem hajlandó "felderíteni" az NN Biztosító (ING) Zrt. törvényellenes cselekedeteit a fogyasztók százezrei ellen?  Az is Hatósági (NEM PSZÁF) kivizsgálásra vár, hogy a névrokoni kapcsolat alkalmazásával még hány pénzintézet jogellenes cselekedetei lettek eltitkolva a nyilvánosság elöl? 

 

Az NN Biztosító (ING) Zrt. a perek (3) menetében végig hamisan állította azt, hogy én "arbitrázs ügyleti" tevékenységet folytattam.  Ez állítását 3 éven keresztül végigharsogta az összes beadványaiban valamint szóban a tárgyalásokon.  Erre még az utolsó Kúria tárgyaláson is védekezésként hívatkozott, majd rögzített szalagon bevallotta, hogy "nem is volt arbitrázs tevékenységet folytatni, mert azt az NN Biztosító (ING) zárt rendszerén belül lehetetlen".

 

Állításának bizonyítására bevonta a PSZÁF főigazgató-helyettesét is, akivel íratott egy személyreszóló levelet az NN Biztosító (ING) vezérigazgatója részére.  (ING biztosító - VEZETŐI (PSZÁF) KŐRLEVÉL (ING VÁLTOZATA)  Levelében elmagyarázta az "arbitrázs tevékenységek nem kívánatos következményeit" a pénzintézetre vonatkozóan.  E levelet beadta a bíróságra mint "hatósági utasítást", majd erre hívatkozva mentességet kért cselekedete elkövetése alól. 

 

A fenti jogi kihágások még nem is a "jéghegy csúcsa".

 

2011 október 30-ról 2011 november 30-ra megállította majd ugyanaz nevek, számok és értékek alatt újraindította vesztes eszközalapjait, ezzel az NN Biztosító (ING) meghamisította hiteles befektetési okmányaikat.  Természetesen a PSZÁF értesítést kapott a megtörténtekről, és kérelmet adtam be a Hatósághoz ennek a kivizsgálására.  Természetesen a PSZÁF mint mindig, EZZEL KAPCSOLATBAN IS MINDENT RENDBEN TALÁLT.

 

(manipulálás az eszközalapok vesztes múltjának az eltűntetésével) "(LETILTVA)

Bűntetőjogi felelősségrevonás:

 

Rövidesen eljön az idő, mikor az NN Biztosító (ING) Zrt. bűntetőjogilag felelősségre lesz vonva valamennyi törvényellenes cselekedeteiért.  Valamennyi résztvevő, akik segítették a Biztosítót törvényellenes cselekedeteinek a végrehajtásában hasonlóképpen elszámoltatva lesznek.

---------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

VideóAz NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!