AZ NN BIZTOSÍTÓ (ING BIZTOSÍTÓ) ELLENI KÖZÉRDEKŰ PER ALAPJA

Cimkék: Manipulálás nyereségre - veszteségre (LETILTVA), Egyoldalú szerződésmódosítás, Placz JózsefTisztességtelen kereskedelmi gyakorlat,

 

A II fokú Bíróság jogerős ítéletet hozott és megállapította hogy a 2. Számú melléklet “nem vált a szerződés részévé”.

A Kúria helybenhagyta a II. Fokú ítéletét.

 

  1. Az első ÁSZF, mely részletesen és kifejezetten mutatja az “egyoldalúan módosítható” tételeket 2012. 07. 01-i dátummal és hatállyal van ellátva.
  2. 2012. 07. 01-i dátum előtti szerződésekben az “egyoldalú szerződésmódosítás” szó nem is szerepelt az ÁSZF-ban.
  3. Ennek függvényében teljes kivizsgálás és részletes elszámolás az összes 2012. 07. 01 előtt megkötött szerződéseknél az összes ügyfél számára.

A 2012. 07. 01 utáni összes szerződések felülvizsgálata annak felderítésére, hogy az ING Biztosító Zrt. a szerződések megkötésekor tudatta-e, átadta-e az “ÁSZF”, valamint a hozzá tartozó “2. Számú mellékletet” az ügyfélnek?

 

Amennyiben a szerződések megkötésekor az NN Biztosító (ING) képviselője felhívó módon nem tudatta és nem értesítette az ügyfelet az általa aláírandó szerződés megkötésekor az “egyoldalú szerződésmódosítás” alkalmazásáról, akkor jogellenesen, az ügyfél tudatos félrevezetésével történik meg a szerződéskötés.

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!