AZ ING (NN) BIZTOSÍTÓ MANIPULÁLJA AZ ÁLTALA FORGALMAZOTT ESZKÖZALAPOK BEFEKTETÉSI ADATAIT

Az NN (ING) Biztosító Zrt. által publikált és alkalmazott befektetési adatok NEM AZONOSAK EGYAZON HÍRLEVÉLBEN az anyacég, valamint a nemzetközileg is nyilvántatott és publikált befektetési adatokkal.  Pénz- és tőkepiaci szakvélemény szükséges annak a magyarázatára, hogy egyáltalán miért / mi célból forgalmazhatnak olyan eszközalaptájékoztatókat, melyeknek befektetési adatai megtévesztőek,  jelentős mértékben eltérnek a pénzintézet által EGYAZON HÍRLEVÉLBEN FORGALMAZOTT ESZKÖZALAPOK BEFEKTETÉSI ADATAITÓL.  Az NN (ING) Biztosító a “mit sem tudó és sejtő fogyasztók részére a kezdettől (2004. jelenig) ÉRTÉKTELEN / FIKTÍV BEFEKTETÉSI JEGYEKET / ESZKÖZALAPOKAT FORGALMAZOTT ÉS ADOTT EL, MELYEKNEK VALÓS PÉNZPIACI “BEFEKTETÉSI ÉRTÉKE” NINCS.

 

Biztosító az eszközalapok befektetési adatainak a manipulálásaival megkárosítja ügyfeleit”.

 

Az ING (NN) Biztosító Zrt. által elkövetett csalás az általa kezelt eszközalapok befektetési adatainak a manipulálásával (árfolyam, eszközérték és hozam) 2013 őszén a www.biztosítobank.hu honlapon nyilvánosságra lett hozva.  A pénzintézet azonnal beperelt engem a Kecskeméti Törvényszéken "a jó hírneve(?) megsértéséért".

 

A per 4 éves cirkuszában az ING (NN) Biztosító jogi szakérttője sikeresen(?) elérte azt, hogy az állításom bizonyítására benyújtott anyag NE A PER TÁRGYÁT KÉPEZZÉK, így pervesztes lettem.  (Demokrácia ING módra)  Az ügy eljutott a Szegedi Ítélőtáblához, aki helybenhagyta az I. fokú ítéletet.  Felülvizsgálati kérelem a Kúriához be  lett adva.  Miután az ügy kivizsgálására szolgáló anyag most már "NEM A PER TÁRGYÁT KÉPEZIK", ezért a bizonyításhoz szükséges teljes anyag az alábbi hivatkozásokon megtekinthető.

 

-----------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30) 415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

http://biztositobank.hu/