AZ ING (NN) BIZTOSÍTÓ ÁLTAL ELKÖVETETT GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYEK SOROZATÁRÓL A HATÓSÁG(OK) MÁR ÉVEKKEL EZELŐTT LETTEK ÍRÁSBAN ÉRTESÍTVE

Mielőtt a kivizsgálási kérelmek sorozata elindult a hatóságok felé, az ING (NN) Biztosító írásban lett értesítve az általa elkövetett gazdasági bűncselekmények kivizsgálására.

 

 

Az összes kivizsgálási kérelem (10) az ING (NN) Biztosító Zrt. által „ki lett vizsgálva”, és jogsértés nem lett megállapítva.

 

Miután maga a Biztosító mindent rendben talált, a kivizsgálási kérelmek sorozata lett a hatóság(ok) felé bizonyítékokkal ellátva elindítva.

 

 1. PSZÁF LEVELEZÉSEK
 2. Fővárosi Főügyészség 2011. 08, 23.

 3. GVH (Gazdasági Versenyhívatal) (2012. 10. 01)

 4. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (2012. 11. 28)

 5. PSZÁF Elnöke 2012. 03. 26

 6. Levél ING - Holland részére 2013. 07. 03

 7. Levél Ms. Cornelia Coman, CEO részére 2013. 07. 10

 8. Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (2013. 07. 15)

 9. Népszava (2013. 09. 02)

 10. Index Fórum (2013. 09. 03)

 11. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr (2013. 10. 07)

 12. MNB

 

A hatóságokhoz küldött valamennyi kérelem autómatikusan továbbítva lettek a PSZÁF-hoz kivizsgálásra, ahol a kivizsgálás minden esetben Borzáné dr. Okos Erika főosztályvezető-helyettes asszony kezébe került.  A PSZÁF Borzáné, dr. Okos Erika főosztályvezető-helyettese aláírásával a kérvényeket minden esetbenérdemi kivizsgálás nélkül elutasította”.

 

Megemlítést követel az a tény is, hogy az ING (NN) Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese dr. Borza Gábor volt, így felmerült az összeférhetetlenség gyanúja a pénzintézet, és az őt felügyelő hatóság között.  Ennek a felderítésére kérvény lett felterjesztve úgy a PSZÁF-hoz, valamint annak elnökéhez is, mely eredménytelenül azzal zárult, hogy a PSZÁF főosztályvezető-helyettese Borzáné dr. Okos Erika és az ING (NN) Biztosító vezérigazgató-helyettese, dr. Borza Gábor nem élnek közös háztartásban, így az összeférhetetlenség lehetősége jogilag kizárt.

 

Magyarázatot és hatósági kivizsgálást követel az is, hogy maga a felügyeleti hatóság "PSZÁF" Borzáné, dr. Okos Erika, (PSZÁF főosztályvezető-helyettes) közreműködésével, és az ING (NN) Biztosító dr. Borza Gábor (vezérigazgató-helyettese) hogyan tudták eltitkolni és megakadályozni az ING (NN) Biztosító által elkövetett gazdasági bűncselekmények sorozatát és annak a kivizsgálását a hatóság elöl?

 

Nagy valószínűséggel, a Buda-Cash, Questor, stb. balszerencséje az ING (NN) Biztosítóhóz viszonyítva nem más, mint a beépített védettségi kapcsolatok hiánya úgy a Buda-Cash, Questor, stb. igazgatói tanácsába, valamint a felügyeletnél (PSZÁF), igy az ING (NN) Biztosító minden esetleges korlátozás és retorzió nélkül utcai szabadrablással fosztogathatja a fogyasztók százezreit.

 

Nincs az a pénzintézet, mely megengedhetné magának azt, hogy a befektetők bizalmát, anyagi stabilitását bármilyen formában is veszélyeztetné.

 

Időközben az ING (NN) Biztosító felelősségrevonás nélkül, bűntetlenül tovább folytathatja a magyar fogyasztók utcai szabadrablását és kifosztását.

 

 

A TELJES ÉS RÉSZLETES HATÓSÁGI KIVIZSGÁLÁS EL LESZ VÉGEZVE / VÉGEZTETVE!

 

---------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!