A PRIIPs rendeletre való hivatkozással törvénybe ütköző és jogellenes az ING (NN) Biztosító Zrt. és értékesítő partnereik működése.

A rendelet többek között előírja és megköveteli a következőket:

 

“az ügyfelet a termék és a biztosítási szerződés valamennyi lényeges körülményéről tájékoztatni kell.  Egyre több dologról kell nyilatkoztatni az ügyfeleket és a tájékoztatás formája is egyre kötöttebb.”

 

“A PRIIPs rendelet a lakossági befektetési csomagtermékek, ezen belül egészen pontosan a biztosítók által kínált befektetési termékekhez kötődő terméktájékoztatás legfontosabb szabályait határozza meg.”

 

A fent említett szabályzati követelmények figyelembe vételével az ING (NN) Biztosítónak, valamint a termékeit értékesítő partnereiknek kötelességük valamennyi befektetővel a befektetési termékekhez kötődő terméktájékoztatás lényeges körülményeiről tájékoztatni a fogyasztókat.

 

Az ING (NN) Biztosítónak, valamint az Őt képviselő értékesítőpartnereiknek kötelességük tudatni minden befektetővel a következőket:

 

  1. Az ING (NN) Biztosító Zrt. által forgalmazott termékeknek "eszközalapoknak" valós pénzpiaci értéke nincs
  2. Valamennyi eszközalapot valós ISIN azonosítóval és termék nevével valamint befektetési adataival reklámozzák és forgalmazzák, de a befektetési adatok (árfolyam, eszközérték és hozam) adatai NEM AZONOSAK a valós, nemzetközileg is nyilvántartott befektetési adatokkal.  Az ING (NN) Biztosító Zrt. által alkalmazott befektetési adatok eltérése a valós adatokhoz viszonyítva óly mértékű, hogy az értékek még KÖSZÖNÖ VISZONYBAN sincsennek.
  3. A rendelkezésre álló publikus adatok alapján a befektető szerencsés lesz, ha eredeti befektetését a szerződés végén (10-15-20 év múlva) NÉVÉRTÉKBEN VISSZAKAPHATJA.

 

A fentiek nem kalkulációk vagy esetleges félreértések alapján születtek meg. Az összes bizonyíték eredeti “ING Holland”, valamint nemzetközileg is publikált nyilvános és hivatalos okmányokkal bizonyított.

 

A felügyeleti hatóság “MNB” az ING (NN) Biztosító Zrt. által rendkívül nagy összegben elkövetett gazdasági bűncselekmény elkövetéséről 2017. február 1-én “állampolgári bejelentés és feljelentés” jogi formátumában részletes, bizonyítékokkal ellátott anyagot kapott kézhez az ügy kivizsgálására.  A gazdasági bűncselekmény értéke meghaladja a 150 milliárd forint értéket. (2016. augusztus 31-i adat).  A mai napig a feljelentés kézhezvételéről, valamint annak visszaigazolásáról tájékoztatás nem érkezett.

 

Legyen minden befektető felvilágosítva és tisztában azzal a ténnyel, hogy aki az ING (NN) Biztosítóval, vagy annak üzletkötőjével unit-linked életbiztosítási szerződést kötött 2004. óta, hogy Ő át lett verve és anyagilag megkárosítva.

 

Annak a felderítése, hogy az ING (NN) Biztosító Zrt, valamint ügynökei részére ki engedélyezte az általuk elkövetett gazdasági bűncselekmény elkövetését előbb / utóbb kiderül.

 

Időközben, miután a Biztosító tudtára került az a tény, hogy az általa elkövetett adatokkal való manipulálást észrevettem és nyilvánosságra mertem hozni, az ING (NN) Biztosítónak volt mersze engem beperelni a Kecskeméti Törvényszéken a “jó hírneve(?) megsértéséért”.

 

A per 2013. ősze óta folyamatban van a bíróságon.

 

http://www.biztositobank.hu/nn-ing-biztosito-jo-hirnev-sertese-teljes-peranyag

 

----------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!