A PÉNZPIACI CSALÁSNAK NINCSENNEK FELSŐ KORLÁTAI

Egy valóban megtörtént "rémtörténet"

150 milliárd forintot meghaladó pénzpiaci csalás

 

Az NN (ING) Biztosító 2015. május 30 és 2017. február 28 között egy termékcsaládon belül (forint) 100%-ban azonos ISIN azonosítóval és befektetési adatokkal egy terméket 2 különböző névvel és befektetési adatokkal forgalmazott.

 

  1. GLOBÁLIS RÉSZVÉNY ESZKÖZALAP
  2. NEMZETKÖZI RÉSZVÉNY ESZKÖZALAP

 

A fenti információ alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a kettő termék befektetési adatai 100%-ban azonosak.

 

Árfolyam különbségek

 

Az adatlap alapján az árfolyamok nem azonosak.

Globális Részvény Eszközalap             209,4699 forint

Nemzetközi Részvény Eszközalap       109,37324 forint

 

Eszközérték különbségek

 

Az adatlap alapján az eszközértékek sem azonosak.

Globális Részvény Eszközalap             861.863.783 forint

Nemzetközi Részvény Eszközalap       2.381.671.918 forint

 

A pénz és tőkepiaci jogszabályok értelmében törvényileg elképzelhetetlen egyazon ISIN azonosítóval és befektetési adatokkal ellátott bármilyen eszközalap eltérő adatokkal levő forgalmazása.  Az ilyen fajta manipulálás megadta az NN (ING) Biztosító részére a korlátlan csalás lehetőségét.  Annak a valószínűsége, hogy a tipikus fogyasztó ezt észrevegye a nullával egyenlő.  Egy hivatásos és hiteles pénz és tőkepiaci szakember minden kétséget kizáróan észreveszi a csalást.

 

---------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra.  A cikkben a témával kapcsolatosan bizonyítékok (hírlevelek, eszközalaptájékoztatók, hozaminformációk, stb.) eredeti és hiteles formában megtekinthetőek.  Ha bárkinek bármilyen kérdése van, vagy bővebb információra lenne szüksége, én természetesen bárhol – bármikor és bárkivel megosztom az összes rendelkezésre álló információkat. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu