A Kúria helyesen döntött az NN Biztosító (ING Biztosító) Zrt. elleni „egyoldalú szerződésmódosítási” perben (7-8-13)

Eredeti nyomtatható PDF dokument

 

2013. július 8., hétfő 13:40

 

A fent nevezett perben az "átváltási költségek" egyoldalú módosítása volt a per tárgya.

Az NN Biztosító (ING) ezen felül az ítélet kihirdetése után (2012. 07. 02) a szerződések (ÁSZF) összes gazdasági tételét egyoldalúan és jogellenesen módosította valamennyi ügyfelei kárára.

 

Ezt nevezem absolút arroganciának!

 

Természetesen a PSZÁF már több mint egy éve hivatalosan értesítve lett mindenről, idáig "mindent rendben talált" a Biztosítónál.
 

Az NN Biztosító (ING) szerencséjére az NN (ING) vezérigazgató-helyettese (Dr. Borza Gábor) és a PSZÁF főosztályvezető-helyettese (Borzáné Dr. Okos Erika) névrokonok, így a probléma meg van oldva (házon belül) a Hatóság részéről. Az, hogy a fogyasztók százezrei utcai szabadrablásban ki lettek fosztva és megkárosítva, az már a Hatóság (PSZÁF) részéről nem számít(?)!

 

A PSZÁF álláspontja szerint "összeférhetetlenségéről" nincs szó, mert a törvény csak az "egy háztartásban élőket" veszi figyelembe mint "rokonok".

 

Levelezések:

 

Kérelem a PSZÁF Elnökéhez (Dr. Szász Károly) a "Borzáné, Dr. Okos Erika" (PSZÁF), és "Dr. Borza Gábor" (ING) vezérigazgató helyettese rokoni kapcsolatának a kivizsgálására 2013. 05. 24

PSZÁF válasza a "Borzáné, Dr. Okos Erika" (PSZÁF) és "Dr. Borza Gábor" ING vezérigazgató helyettese rokoni kapcsolatáról 2013. 05. 29

Levél Dr. Soltész Judit Részére "Borzáné Dr. Okos Erika" (PSZÁF) és "Dr. Borza Gábor" (ING) vezérigazgató helyettese rokoni kapcsolatáról 2013. 06. 03 

PSZÁF válasza a "Borzáné, Dr. Okos Erika" (PSZÁF) és "Dr. Borza Gábor" ING vezérigazgató helyettese rokoni kapcsolatáról 2013. 06. 11

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A honlap teljes tartalmáért valamint az információk igazolásáért teljes jogi felelősséget vállalok.  Hitelesítve kijelentem, hogy a honlapomon említett és hivatkozott ÖSSZES INFORMÁCIÓ KIVÉTEL NÉLKÜL vagy az NN Biztosító (ING) által publikusan kiadott forrásból, vagy más, publikusan elérhető forrásokból erednek.

 

Az összes hivatkozást és igazolásokat bármikor, bárkivel, bárhol (beleértve a hatóság valamennyi szervezetét is) megosztom.

 

Engedélyezem, kérem és hozzájárulok ahhoz, hogy a honlap teljes vagy részleges tartalmát bárki, bárhol, bármilyen médián minden kérés és engedélyezés nélkül korlátlanul felhasználhatja és a legszélesebb kőrben terjessze és hozza nyilvánosságra. 

 

Placz József

(30)415-4919

E-mail: placz@t-email.hu

 

Videó – Az NN Biztosító (ING) hallgat és mindent tagad! – Megvan rá az oka! (Második rész) (LETILTVA)

 

http://biztositobank.hu/

 

Kapcsolódó anyagok:

 AZ OLDAL ÁLLANDÓAN FELTÖLTÉS ALATT ÁLL!